Stomatologjia e përgjithshme

Ofrojmë trajtime të sëmundjeve të mishit të dhëmbëve si dhe trajtime të nevojshme
të kanaleve të rrënjës së dhëmbit ...

Mëso më shumë

Ortodonci

Aparate ortodontike te lëvizsshme dhe fikse. Kjo disiplinë e stomatologjisë synon korrigjimin e problemve të rreshtimit të dhëmbëve dhe të kafshimit të pacientit ...

Mëso më shumë

Trajtim me lazer

Ofrojmë përdorimin e lazerit për shumë procedura në gojë e dhëmbë si : zbardhimi, trajtim i afteve, trajtim perikoroniti në dhëmbët e pjekurisë ...

Mëso më shumë

Stomatologjia estetike

Ofrojmë pastrime profesionale të dhëmbëve, zbardhime profesionale të tyre, faseta emax, kurora Zirkoni / Prettau / E-Max si dhe Mbushje estetike kompoziti...

Mëso më shumë

Kirurgjia orale

Ofrojmë kirurgji dentale për heqjen e dhëmballëve të pjekurisë, rezeksion apikal, kirurgji parodontale-trajtim me lazer si dhe trajtimi i Abceseve dhe kistave.

Mëso më shumë